menu
Word Lid
Vlaams Belang Stabroek ruimt zwerfvuil op.

Vlaams Belang Stabroek ruimt zwerfvuil op


Vlaams Belang Stabroek heeft in het kader van de grote lenteschoonmaak de bermen langs de Moretuslei en omliggende straten te Putte mee zwerfvuilvrij gemaakt.

Tussen 18 maart en 2 april vindt dit jaar de lenteschoonmaak van ‘Mooimakers’ plaats in heel Vlaanderen. Voor het 2de jaar op rij heeft ook Vlaams Belang Stabroek deze gelegenheid aangegrepen om mee de handen uit de mouwen te steken.

Manuel Elst, afdelingsvoorzitter; ‘Het is een goede proefondervindelijke manier om ons bewust te worden van hoeveel zwerfvuil er op onze straten rondslingert. We zouden tevens ons gemeentebestuur willen oproepen om strenger op te treden tegen sluikstorters. Vuil trekt helaas vuil aan, we moeten die vicieuze cirkel dringend stoppen. We begrijpen dan ook niet dat er momenteel alleen maar vuilbakken in Stabroek verdwijnen.’

Vlaams Belang Stabroek roept tevens het gemeentebestuur preventief op om het dumpen van mogelijk slachtafval na het offerfeest streng op te volgen. Vorig jaar waren er heel wat problemen rond in Stabroek.

Door actief de handen uit de mouwen te steken werd Stabroek alvast properder gemaakt door verschillende vrijwilligers van Vlaams Belang Stabroek.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF