menu
Word Lid
Vlaams Belang Stabroek bedankt het ganse afvalteam voor hun inzet tijdens "week van de afvalophaler."

Vlaams Belang Stabroek bedankt het ganse afvalteam voor hun inzet tijdens week van de afvalophaler

Vanaf 14 november vindt “de week van de afvalophaler” plaats. De ideale gelegenheid voor Vlaams Belang om de inzet van de mensen die dagelijks, door weer en wind, aan de slag zijn in de afvalverwerkende sector symbolisch in de bloemetjes te zetten. Zo zullen in de regio Voorkempen verschillende Vlaams Belang-afdelingen, elk op hun manier, de afvalophalers bedanken de komende week.

Manuel Elst, voorzitter van Vlaams Belang Stabroek: “Verschillende van onze bestuursleden zullen de komende vrijdag tijdens de wekelijkse ophaalronde de afvalophalers bedanken door enkele flesjes Vlaamsche Leeuw-bier persoonlijk af te geven of te plaatsen naast hun afvalcontainer. Samen met een flyer waarin Vlaams Belang Stabroek de afvalophalers dankt voor hun inzet. Zo kunnen ze, na een drukke werkdag, verdiend genieten van een lekker biertje.”

Tevens roept Vlaams Belang burgers op, die de inzet van de afvalophalers ook enorm appreciëren, om iets gelijkaardigs te doen deze week. Dit moet daarom niet altijd zijn door iets fysieks te geven. Igean lanceerde zelf enkele ideeën om hun medewerkers te bedanken. Deze kan u vinden op https://www.igean.be/weekvanhetafvalteam

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF