menu
Word Lid
Prioriteiten in dit land

Wij weten al langer dat in dit land af en toe of heel veel prioriteiten gesteld worden. Gisteren kregen we hiervan in ons dorp weer een mooi staaltje te zien.
Autoriteiten vonden het nodig om een huiszoeking te doen naar een katje dat door overmacht omwille van corona-maatregelen onreglementair ons land binnenkwam en bijgevolg een dodelijk injectie moet krijgen.
In een land waar 12% van de gevangen vrij werden gelaten, in een land waar Illegalen vrij mogen rondlopen en het verboden is om huiszoekingen te doen op zoek naar illegalen, vindt men wel de tijd en de middelen om een katje op te sporen en het een dodelijke injectie te geven.

De eigenares van het katje heeft het dier laten inenten, wat bij veel loslopende katten in Vlaanderen niet het geval is, het katje staat onder controle van een dierenarts en is direct na aankomst in quarantaine gegaan. De eigenaars geven te kennen dat ze alle mogelijke dingen willen aanwenden om het leven van het dier te sparen.

Vlaams Belang wenst de eigenaars te steunen in deze onzekere tijden en zal alles aanwenden wat binnen onze bevoegdheden past om het leven van dit dier te sparen.
Ook in de bevoegde parlementen zullen wij vragen stellen aan de ministers.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF