menu
Word Lid
Links front in Stabroek teken van zwakte en politieke inwisselbaarheid

Links front in Stabroek teken van zwakte en politieke inwisselbaarheid

Gisteren kondigden meerderheidspartij CD&V en oppositiepartijen Vooruit en Groen in Stabroek aan dat zij samen onder een nog te bepalen naam naar de kiezer zullen trekken bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Uiteraard illustreert dat enerzijds de zoektocht net zoals in zovele andere gemeenten van de lokale CD&V naar een profiel - want voor wat staat die partij nog eigenlijk - en anderzijds dat alvast die drie partijen politiek inwisselbaar zijn.

De initiatiefnemers zeggen te zullen onderzoeken waar de Stabroekenaren “echt wakker van liggen” en welke thema’s zij belangrijk vinden. Het Vlaams Belang moet dat niet meer onderzoeken en weet waar de Stabroekenaar wakker van ligt: de lokale gevolgen van massa-immigratie, onveiligheid, verstedelijking.

Burgemeester Rik Frans liet weten dat hij wil spreken met alle democratische partijen en kwaliteitsvolle mensen. Wij zijn alvast bereid dat gesprek aan te gaan.

Vlaams Belang Stabroek blijft op eigen kracht en met vertrouwen, naar de kiezer trekken voor een veilig, leefbaar en rechts Stabroek !

Manuel Elst

voorzitter Vlaams Belang Stabroek

fractievoorzitter gemeenteraad

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF