menu
Word Lid
Koen Van Gansen

Beste mensen,

Laat ik mezelf even in het kort aan u voorstellen,

Mijn naam is Koen Van Gansen, 54 jaar. Beroepshalve werk ik als bediende bij Infrabel (NMBS). Ik sta op de 5de plaats op de verkiezingslijst van Vlaams Belang.

De meeste mensen zullen mij kennen als broer van onze vorige voorzitter Guido Van Gansen, 2 jaar geleden overleden aan de gevolgen van de smerige K ziekte. Nog andere mensen zullen mij kennen vanuit de wielersport.

Van kindsbeen af ben ik Vlaams gezind grootgebracht en dat is altijd zo gebleven. Dit is door iedereen die mij kent geweten, ik ben er trots en kom dan ook altijd en overal eerlijk uit voor mijn mening.

Graag zou ik meer blauw op straat zien in onze gemeenten en opteer ik ervoor dat iedere bewoner recht heeft op veiligheid. Zoals het nu is kan het niet langer, het is in deze tijd toch niet meer normaal dat men in het weekend moet rekenen op politie die uit andere gemeenten moeten komen om ons uit de nood te helpen.

Ook sta ik er ten stelligste achter dat dat men onze cultuur laat zoals die is , onder andere het grote kinderfeest van "Sinterklaas" , daar moet " Zwarte Piet" zwart blijven, zoals die altijd is geweest.

Reeds meer dan 40 jaar komt onze partij op voor de gewone Vlaming en zegt wat ze denken. Ik ben dan ook zeer trots om bij deze partij te mogen horen !

Vriendelijke groeten,

Koen Van Gansen,

Bestuurslid, websitebeheerder,

5 de plaats gemeenteraadsverkiezingen 14-10-2018


Bijlagen

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF