menu
Word Lid
Een hart voor Stabroek

14/02/2023 Vlaams Belang organiseert Valentijnsactie ‘Een Hart voor Stabroek’.

De afdeling van het Vlaams Belang in Stabroek hield vandaag een Valentijnsactie op de Dorpstraat te Stabroek en Hoge Weg te Hoevenen. Er werden snoepzakjes uitgedeeld aan automobilisten en voorbijgangers en een flyer waarin de partij het voorstel om een gratis reflecterende huisnummerplaat uit de doeken doet. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor Stabroek en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met voorstellen die onze inwoners ten goede komen”, zegt voorzitter Manuel Elst (Vlaams Belang).

Militanten van het Vlaams Belang trokken er vandaag op uit om Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met de inwoners van de gemeente. “Als lokale afdeling zien we Stabroek-Hoevenen-Putte graag”, zegt Elst. “En dat willen we vandaag in de kijker zetten met deze actie.” Voorbijgangers kregen van de partij een attentie in de vorm van een zakje snoep en een flyer met het voorstel om een gratis reflecterende huisnummerplaat te voorzien, zo vinden de hulpdiensten een persoon in nood sneller op zijn adres. Het Vlaams Belang heeft een hart voor onze veiligheid in Stabroek, een gratis reflecterende huisnummerplaat kan daarbij helpen.

“We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Stabroek een betere plek wil maken”

“We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Stabroek een betere plek wil maken”, vervolgt de voorzitter. “Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF